Време читања: < 1 минут

57. Дневников турнир

Под покрoвитељством листа Дневник, одржан је 57. турнир у малом фудбалу, а две године без надметања, по свему виђеном, нису оставиле трага. Све је било под конац, директор турнира Веселин Вилотијевић заједно са члановима организационе комисије, уложивши много труда, времена и сопствених средстава допринео је да се поново о хвалоспевима причао о турниру, али и не само то… што је најбитније, да се окупимо сви ми који без лопте не можемо, под капом Дневниковом…

Турнир има простора за надоградњу у свим категоријама, а чини се да ће већ од следеће године квалитет и бројност достићи много виши ниво.

Агенција Мтим оформила је победнички тим обезбедивши спонзоре, што је у овим околностима немерљив успех, с обзиром на чињеницу да лопта није скакутала паркетом Спенса 730 и кусур дана.

Деца, али и остали, старији учесници, с нестрпљењем очекују наредно издање иако још није направљен ни резиме овогодишњег. Милан Видић, члан београдских црвено-белих, најбољи стрелац у категорији петлића истакао је да је организација била на врхунском нивоу и да ће са задовољством учествовати на следећем турниру.

До наредног виђења, 58. пут…