Време читања: < 1 минут

Емил Роцков поново између статива

Фудбалски клуб Војводина данас је добио још једно појачање за наставак сезоне, пошто ће дрес „старе даме“ на пролеће носити и голман Емил Роцков, који је стигао на позајмицу из мађарског Фехервара.

Роцков је рођен 27. јануара 1995. године у Новом Саду, прошао је све млађе категорије Војводине, калио се на позајмицама у Слоги из Темерина и Пролетеру, а првотимац „старе даме“ био је од фебруара 2017. до јула 2020, када је и прешао у свој садашњи клуб и то након што је подигао пехар Купа Србије.

– После дуге повреде и паузе од осам месеци, једноставно је дошло до сплета околности да сам поново овде и срећан сам због тога. Тежак период током повреде превазишао сам захваљујући Саши Семередију, путеви су ме поново вратили у Нови Сад. Ово је за мене нови изазов, који ће ме ментално ојачати и све оно што сам научио током паузе, сада желим да искористим и преточим на терен. Физички сам потпуно спреман и једва чекам да помогнем екипи, зато сам и ту, да Воша оствари све своје циљеве – рекао је Роцков.

http://www.fkvojvodina.rs