Време читања: < 1 минут

Милутиновић и Вујасин раздужили опрему

Петог дана припремног периода, Феникс 1995 из Старе Пазове, другопласирани тим Српске лиге ”Војводина”, остао је без двојице играча. Лазар Милутиновић (23), са шест голова, први стрелац тима, каријеру ће наставити у Спартаку, док је Миле Вујасин (27) отишао у Немачку.

Милутиновић је у клубу провео годину и по дана. Стигао је из Локомотиве и најпре је играо десног бека. По доласку за кормило Милана Вујасина, уследила је прекоманда на десно крило, где је експлодирао и стасао у носиоца игре. Одлазак играча под рефлекторе суперлигашке позорнице је огромна сатисфакција за клуб, истовремено обавеза да председник Милић Стојаковић и спортски директор Милорад Инђић пронађу замену на тој позицији.

Вујасин је јесенас на терену провео 1071 минут, ставио је потпис испод 5 голова, уз чак 12 асистенција. Некадашњи капитен Инђије, чије је све селекције прошао, а касније бранио боје Колубаре, Радничког 1923 и Мачве, најбоље се сналази у улози задњег везног, а лева нога му је јача страна. Остало је записано и да му је на мечу са Јединством (СП), било довољно девет минута да напише сценарио за три гола. Одлазак у иностранство, био је његов приоритет још прошлог пролећа, када се изјаловио одлазак у Азербејџан.

ФОТО: Милутиновић у Спартаку