Време читања: < 1 минут

Борац Нови Сад

Фудбалери Борца са Клисе још су на одмору, а пауза ће трајати до 5. фебруара, за када је тренер Драган Михајловић заказао прозивку. Извесно је да ће играчки кадар бити знатно другачији у односу на први део сезоне. На Клису су стигли везњак Тадија Димић, 2002. годиште из Радничког (Свилајнац) и његов вршњак, повратник, десни бек Бојан Видовић (Напредак Надаљ), а опрему су раздужили: Петар Кажић, Радослав Радић, Дамјан Перишић и Никола Шепа.

-Прелазни рок је жива ствар, промене су неминовне. Не намеравамо да гомиламо ростер, фокусираћемо се на младе снаге, а костур тима чиниће искусни. Жеља нам је да вратимо староседеоце који су претходних година носили тим кроз битке у Војвођанској лиги.

Припреме смо заказали сходно почетку пролећног дела, тренираћемо шест недеља што је сасвим довољно да спремни дочекамо старт. Имаћемо пет провера како би се уверио на кога могу да рачунам у трци за бодове. Противници ће нам бити Хајдук (НС), Јединство Руменка, Петроварадин, Младост (БЈ), док ривала за генералку још тражимо. Верујем да ћемо на пролеће избрисати јесење минусе и пласирати се међу осам најбољих – каже млади стручњак, Драган Михајловић.

Новосадски Борац, са 15 освојених бодова позициониран је на 11. месту Новосадске лиге.