Време читања: < 1 минут

Пријатељска утакмица

Младост ГАТ – ОФК Бачка 1:1 (1:1)

Челарево – стадион ЧСК-а. Судија: Грмуша (Петроварадин). Стрелци: Секулић из пенала у 33. за Младост, а Шарац у 27. за Бачку.

Младост ГАТ: Дражић, Станић, М. Илић, Н. Илић, Миловановић, Јочић, Секулић, Савановић, Гојков, Савковић, Марковић. Играли су још: Милојевић, Слијепчевић, Соуза, Севић, Мијић, Ожеговић, Караћ, Зељковић и Поповић.

ОФК Бачка: Тороман, Јелић, Вјештица, Радовић, Мажић, Мандић, Илић, Миленковић, Шарац, Златковић, Станисављевић. Играли су још: Мићановић, Вукашин Богдановић, Кошанин, Вељко Богдановић, Петрић, Луковић, Кеча, Левићанин и Марковић.

Нефудбалски услови за игру, залеђен терен и по која пахуља нису спречили да актере да пруже коректну представу у складу са тренутном физичком спремом, а повели су Бачкопаланчани, капитен Шарац се ослободио чувара и са дистанце погодио мрежу – 0:1. Одговор је стигао врло брзо, после шута Гојкова лопта је погодила дефанзивца Бачке у руку, добро постављени Грмуша показао је на пенал, сигуран је био Секулић. Темпо је спласнуо у наставку, тренери Ристовски и Пуача пружили су шансу свим расположивим снагама, па је меч завршен без победника.