Време читања: < 1 минут

Пријатељска утакмица

Хајдук (Д) – Динамо 1945 3:1 (1:0)

Сремска Митровица – Гледалаца: 100. Судија: Милош Неговановић (Сремска Митровица). Стрелци: Требовац (из пенала) у 44, Совиљ у 72. и Савићевић у 87. за Хајдук, Јанковић (из пенала) у 60. за Динамо 1945.

Хајдук: Ракић, Делић, Савиновић, Николић, Симеуновић, Вукобратовић, Халиловић, Требовац, Перовић, Цвијић, Живковић. Играли су још: Томић, Д. Симић, Мартиновић, Н. Симић, Савићевић, Совиљ, Шућак, Лазић, Атић.

Динамо 1945: Анџић, Петровић, Блажић, Зулфић, В. Марковић, Јанкулов, А. Павловић, Јанковић, Чучак, Јавор, М. Марковић. Играли су још: Лазић, Илић, Брајовић, Љ. Павловић, Колацка.

Другопласирани тим војвођанског ”Југа”, после Борца (1:0) и Јединства (2:0), срушио је још једног српсколигаша. Дивошани играју одлично у досадашњем делу припремног периода, уписали су све четири победе, а млада екипа из Панчева представила се као тврд орах.

На страни гостију, током првог полувремена, био је посед лопте, пропустили су и једну одличну шансу, када је теже било промашити. Пред одлазак на одмор, после контакта голмана Анџића и нападача Перовића, судија је досудио пенал. Томислав Требовац је преузео одговорност и потврдио да је мајстор за казнене ударце.

Панчевци су се вратили у игру, у 60. минуту, пошто је Јанковић реализовао пенал. Финиш је припао домаћинима, измене су донеле енергију у прави час. Душан Совиљ је мајсторски, из слободњака, погодио ближи угао, док је Владимир Савићевић одузео лопту голману и рутински ставио тачку. Дивошани ће у среду гостовати код омладинаца Партизана.