Време читања: < 1 минут

Пријатељска утакмица

Војводина (БГ) – Младост (БЈ) 3:0 (1:0)

Бечеј – Гледалаца: 90. Судија: Александар Марјанов (Србобран). Стрелци: Проданов у 36, Миловановић у 79. и Ачаи у 90. минуту.

Војводина: Бабин, Илић, Малић, Рондовић, Петровић, Солдат, М. Јелић, Д. Јелић, Б. Јелић, Пеленгић, Проданов. Играли су још: Ћирић, Ачаи, Новаковић, Татић, Допуђ, Миловановић, Рајачић, Хасичић.

Младост: Ромић, Кнежевић, Ђукић, Стеванчевић, Остојић, Стојановић, Марковић, Зец, Шкавић, Зукић, Зечевић. Играли су још: Родић, Странић, Папак, Митровић, Антонић, Радонић, Стјепановић.

У двобоју војвођанских лигаша са ”Севера” и ”Југа”, радовали су се фудбалери Војводине из Бачког Градишта, иако је резултат превисок, имајући у виду дешавања на терену са вештачком подлогом. Гости из Бачког Јарка, имали су шансу у 26. минуту, када је Марко Зечевић убацио у ватру капитена Зорана Зукића, који је искомпликовао ситуацију и шутирао преко гола. Потом је и Зечевић могао да се упише у стрелце, све је одлично урадио, улетео у казнени простор, али није подесио нишан. Казна је стигла у 36. минуту, када је Братислав Јелић одиграо улогу асистента, док је Александар Проданов погодио мрежу иза леђа Немање Ромића.

Трећи гол у досадашњем делу припремног периода, постигао је новајлија Младен Миловановић. Искоса са 14 метара, послао је лопту у доњи угао, а претходно је рударски део посла обавио Давор Јелић. Најмлађи на терену, Ноел Ачаи (17), после продора Милоша Рајачића, био је прецизан са петерца.

М. Менићанин