Време читања: 2 минута

СЛС: Војводина – ТСЦ 0:1

Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић очекује велику борбу до краја првенства и сматра да његова екипа није заслужила пораз од ТСЦ-а.

Војводина је вечерас везала трећи првенствени пораз, на „Карађорђу“ је славио ТСЦ резултатом 1:0.

– Сваки пораз боли, али овај посебно, јер је трећи везани и то на рођендан клуба. Опет су нам се поновиле неке ствари, примили смо гол из једне шансе и изгубили. У сва три ова пораза момци су одиграли добро, али ово је фудбал и некада се десе неке непредвиђене ствари. Идемо даље, да поправимо грешке и да почнемо да побеђујемо – рекао је Ђорђевић.

Он сматра да је његова екипа имала шансу да раније реши меч и да поведе, а онда је уследио гол гостујуће екипе.

– Недостајао нам је гол, играли смо високо, чвсто, отворено, у првом полувремену смо погодили стативу, у другом смо наставили да притискамо и очекивао сам у сваком моменту да дамо гол. И онда нам се десила грешка у последњој линији, али не треба критиковати Јеличића, погрешио је, али он је без обзира на то прави момак и играч за Војводину – истакао је Ђорђевић.

Тренер Воше очекује жестоку борбу за плеј-оф, плеј-аут и за пласман у Европу до краја сезоне.

– Имамо још 12 утакмица, све екипе се боре за плеј-оф, свако може да заврши у плеј-ауту и то је доказ да нема лаких мечева и то је одлично за српски фудбал. Ако погледамо табелу и бодове, рекло би се да смо сада у проблему, али ја верујем у ове момке. У првом делу сезоне били смо у још тежој ситуацији, па верујем да ћемо се подићи и сада – закључио је Ђорђевић.