Време читања: < 1 минут

Беочинци се споразумно растали са тренером Ненадом Церовићем

Серија од седам мечева без победе, рачунајући и јесењи део првенства на војвођанском ”Југу”, уз бод освојен на пролећној премијери са Подунавцем (1:1), допринела је да фудбалери Цемента буду пласирани испод очекивања. После пораза од темеринске Слоге (1:2) на домаћем терену, Беочинци су се споразумно растали са тренером Ненадом Церовићем.
-Не иде нам по плану, играчки кадар вреди више од пласмана, али изостаје потврда вредности на терену. Са Церовићем смо се растали споразумно, има и здравствених проблема, због којих није водио тим на гостовању Дунаву. Играчи су потрошили све кредите, надам се да ће их промена тренера тргнути и да ће већ у Ветернику показати право лице – каже Бранислав Никитовић, председник Цемента.
На клупу се вратио Новак Малеташки. Скоро две године је био тренер, а повукао се у септембру прошле године, због приватних разлога, после ремија са Доњим Сремом 2015 (1:1).
-Позив пријатеља нисам могао да одбијем. Из Беочина сам, током претходног мандата, понео пуно лепих успомена и радо сам се вратио у добро познату средину. Тренутни пласман није огледало могућности, потребно је да сви уложимо максимум енергије да бисмо ствари покренули у жељеном правцу – рекао је Новак Малеташки.
М. Менићанин

ФОТО: Новак Малеташки (тренер) и Бранислав Никитовић (председник)