Време читања: < 1 минут

Ћулум поднео оставку, Саво Ковачевић гаси пожар

Драган Ћулум, тренер Младости из Бачког Јарка, поднео је оставку. Некадашњи чувар мреже, одлучио је да се повуче, после пораза од Индекса, уз жељу да промена на клупи раздрма играче у борби за опстанак међу војвођанским лигашима.
-Свим срцем сам желео да покренемо ствари у жељеном правцу и да испливамо из немирних вода, али није ишло и преузимам одговорност за слабе резултате. Тешко нам је пао пораз од Индекса, имали смо вођство до 77. минута, а онда добили три гола и просули сав труд – каже Драган Ћулум.
Јарачани су у серији од осам мечева без победе, наредна два кола их очекују двобоји са Доњим Сремом 2015 и РФК Новим Садом 1921, кандидатима за пласман у виши ранг, па ни распоред не иде на руку.
-Распоред је релативна ствар, са свима мора да се игра пре или касније. Пуно бодова је у оптицају, сматрам да битка за опстанак није изгубљена. Једна победа би све променила и подигла ниво самопоуздања. Долазићу на утакмице, Младост је мој клуб и волео бих да се спаси испадања – рекао је Драган Ћулум.
Тим је преузео Саво Ковачевић, својевремено играч Војводине, Пролетера, Слободе из Ужица и Сент Галена, са интернационалном каријером у Казахстану и Аустрији.