Време читања: 2 минута

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

Тренер ВојводинеДраган Радојичић очекује још једну тешку утакмицу у борби за пласман у Европу.

Након пораза од Вождовца, Војводина гостује Радничком у Нишу, још једном директном ривалу у борби за четврто место.

– Очекује нас нова тешка утакмица у плеј-офу. У прошлом колу могли смо много да добијемо, на крају смо направили корак уназад. Сада ћемо покушати да остваримо корак унапред. Надам се да ћемо на тој утакмици у Нишу показати своје право лице, иако лично сматрам да нас чека тежа утакмица од оне у Београду. Ипак, ако хоћемо да дођемо до четвртог места и Европе, онда морамо да имамо већу концетрацију, мотивацију и да свој квалитет покажемо на свакој утакмици, да сакријемо своје мане, а откријемо противничке. Оно чему се ја највише надам је да коначно престанемо да правимо те кобне грешке које нас скупо коштају резултата. Имамо све што нам треба, да побољшамо ефикасност и да желимо максимално то четврто место, јер ћемо само тако успети да га се домогнемо. Очекујем и реакцију својих момака после пораза и да ће бити прави – рекао је Радојичић на конференцији за медије.

Он верује да ће борба за четврто место бити отворена до последњег кола, па је зато сваки меч вредан и више него само три бода, јер су сви тимови и даље у игри.

– Трка за четврто место биће неизвесна до краја, три екипе имају два бода више од нас и чека нас отворена трка. Раднички, као и сви остали, има жељу да се пласира у Европу и ми ћемо дати све да им „отмемо“ ту жељу, а да нас приближемо том циљу. Увек идем на победу и размишљам само о три бода. Два пута смо изгубили мечеве након што смо повели, што ми се никада у каријери није десило, посебно не на овом нивоу. Зато инсистирам на већој концентрацији, јер нас је она коштала да узмемо макар по тај један бод када смо губили после преокрета. Ја верујем да су моји момци способни, били су јако мотивисани на последњим тренинзима. Имамо план А и план Б, па чак и план Ц, тако да смо спремни за овај меч – закључио је Радојичић, који на овом мечу неће моћи да рачуна на суспендованог Буснића.

Утакмица Раднички – Војводина на програму је у уторак у 18.30, уз директан пренос на каналу Арена премиум 2.