Време читања: < 1 минут

Фудбалски клуб Младост из Новог Сада основан је 26. априла, 1972. године. Кроз пола века постојања, смењивале су се генерације, са мање или више успеха бранећи клупске боје.

Сведоци смо највећих подвига у историји у годи(ни)нама иза нас. Повратак у Војвођанску лигу, затим пласман у Српску лигу, победа у баражу и учешће у Првој лиги Србије. Челни људи Младости ГАТ заслужни за велики успех, обновили су комплекс саградивши трибину за гледаоце, омогућивши им да комфорно бодре вољени тим. Публика је то препознала, па смо међу најгледанијима у Првој лиги Србије, рачунајући утакмице на нашем стадиону, ГАТ арени. Жеља свих у клубу је да наставимо да растемо и развијамо се, како резултатски тако и на пољу инфраструктуре у годинама које долазе…

Позивамо наше навијаче, симпатизере, љубитеље фудбала и оне који су уткали свој део у педесет година богату традицију клуба да подрже момке Љубомира Ристовског у веома битној утакмици за пласман у елитни ранг српског фудбала, против панчевачког Железничара (среда-16.00) и да заједно обележимо овај јубилеј!

У фази израде је клупска монографија поводом 50 година постојања, а доступна ће бити почетком наредног месеца.

https://www.instagram.com/fkmladostgat/