Време читања: 2 минута

СРПСКА ЛИГА ”ВОЈВОДИНА”  

ТИМ КОЛА:

-ЛЕКИЋ (РАДНИЧКИ, ЗР)

-КУКОЉ (ОМЛАДИНАЦ), ГЛУВИЋ (ОФК СТАРИ ГРАД), КЕЦМАН (ОФК КИКИНДА), БАЧАНИН (БОРАЦ, С) -ЖИВАНОВИЋ (ЈЕДИНСТВО), ТОМИЋ (БОРАЦ, С), ГРБОВИЋ (ПРВИ МАЈ), ЗЕЉКОВИЋ (ОФК КИКИНДА) -КОСТИЋ (ОФК СТАРИ ГРАД), ЈОВАНИЋ (БОРАЦ, Ш)

ИГРАЧ КОЛА: Милан Томић (Борац, Сакуле)

Вршчани су већ прославили историјски пласман међу прволигаше, а мислима су били на полуфиналу Купа ФСВ, које их очекује у среду, па су то искористили фудбалери Борца – 5:1. Блистао је троструки стрелац Милан Томић, уз асистенције Миленковића и Бачанина.

КУКОЉ ЧЕТИРИ ПУТА: У Новим Бановцима, радост фудбалера Омладинца, због убедљиве победе са Сомборцима (5:0). Ђорђе Кукољ је одиграо меч за памћење, постигао је четири гола и асистирао Игору Лежаићу. Лако је заобилазио све дефанзивне препреке играча Радничког 1912, који су разочарали.

РЕМИ ПО МЕРИ ЗРЕЊАНИНАЦА: Пажњу је изазвао двобој дављеника у Старој Пазови, где су Јединство и Раднички ремизирали – 2:2. Домаћину је поништен гол Стевановића, а епилог је по мери Зрењанинаца, јер се налазе изнад црвене линије и у преосталих 180 минута кроје своју судбину. Из лиге испадају четири екипе.

ЛИСТА СТРЕЛАЦА:

16 – Јовковић (ОФК Вршац)

15 – Лежаић (Омладинац), Савановић (ОФК Бечеј 1918/Младост ГАТ)

14 – Костић (ОФК Стари град)

6 ПОБЕДА домаћина

30 ГОЛОВА добар учинак стрелаца

37 ЖУТИХ КАРТОНА показали су арбитри

33 МИНУТА довољно Ђорђу Кукољу за четири гола

1350 ГЛЕДАЛАЦА на трибинама

ФОТО: ОФК Кикинда