Vreme čitanja: 2minuta

NOVOSADSKA LIGA

TSK – ŽSK 5:2 (2:2)

TEMERIN: Stadion TSK-a, gledalaca: 150, sudija: Jovana Šijan (Novi Sad), strelci: Stričević u 20, Tatić u 45. i 84, Bukvić u 72. i 90. za TSK, Pinjo u 6. i Lazendić u 14. minutu za ŽSK, žuti karton: Kronić (ŽSK).

TSK: Perišić, Šušak, Kovačević (Lahoš), Varga, Radičić, Stričević, Tatić, Nikolić, Paška (Bogojević), Klaić (Bukvić), Tomić (Obradović).

ŽSK: M. Kalajdžić, O. Kalajdžić, Bojčuk (Vidović), Dimić, Džambas, Kronić, Lazendić (Bogdanov), N. Trivunović, T. Trivunović, Pinjo, Mirić.

U sadržajnoj predstavi, gosti iz Žablja, došli su do vođstva, kada je njihov najopasniji igrač Miloš Pinjo iskoristio asistenciju Uroša Dimića, dok je osam minuta kasnije Milan Lazendić spretno reagovao na odbitak od golmana Perišića, ali tom prilikom se povredio, pa je morao da napusti igru.
Vladimir Stričević i Vukašin Tatić, uz asistencije Balaža Paške, do odlaska na odmor, izjednačili su rezultat. Miloš Pinjo je, u 43. minutu, pogodio stativu, dok je pet minuta kasnije, na drugoj strani, Balaž Paška uzdrmao prečku.
U finišu meča, viđena su još tri gola.

FOTO: Marko Menićanin