Време читања: < 1 минут

РФК НОВИ САД 1921 И ХАЈДУК ИЗ ДИВОША ЗА ПЕХАР КУПА ФС ВОЈВОДИНЕ 8. ЈУНА ПРЕД ТВ КАМЕРАМА

У оквиру организационих припрема за финале Купа ФС Војводине, одржан је технички састанак, којем су, поред представника клубова финалиста, РФК Нови Сад 1921 и Хајдука из Дивоша, присуствовали Миодраг Цвијић, генерални секретар савеза, Миодраг Радаковић, председник Такмичарске комисије и Горан Илић, комесар за безбедност ФСВ.
Представници клубова, изразили су задовољство, због чињенице да ће трећи пут ове сезоне, после два окршаја на војвођанском ”Југу”, укрстити копља у мечу са огромним улогом, прижељкујући да трибине на новосадској ГАТ арени, где ће се финале одиграти 8. јуна у 17,30 часова, буду испуњене до последњег места.
-Финале ће бити одиграно на стадиону новог суперлигаша Младост ГАТ, због заузетости ”Карађорђа” у том термину. Обезбеђен је директан ТВ пренос на првом каналу Радио телевизије Војводине, док је конференција за медије предвиђена у понедељак у 12 часова, уз учешће тренера и капитена оба тима – каже Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине.
Номинални домаћин, биће РФК Нови Сад 1921, а победник ће, поред пехара, добити новчану награду од 100.000 динара. За поражени састав, предвиђена је половина од наведеног износа, као утешна награда.
-Као и ранијих година, предузели смо све мере да организација буде на највишем нивоу. Очекујемо празник фудбала, пред пуним трибинама. Новосађани и Дивошани су током првенства показали да имају одличне тимове, а уз додатни мотив какав доноси финале, верујем да ће оправдати очекивања гледалаца – рекао је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ.
М. Менићанин