Време читања: < 1 минут

ОМЛАДИНСКА ЛИГА ВОЈВОДИНЕ “СЕВЕР” 

Плеј-аут

Кабел – Младост ГАТ 1:1 (0:0)

Стадион крај Штранда – Гледалаца: 50. Судија: Марко Димоски (НовиСад). Стрелци: Петровић у 90+3. за Кабел, а С. Илић у 59. за Младост ГАТ. Жути картони: Кртолица (Кабел), Буквић, Бешевић (Младост ГАТ).

КАБЕЛ: Томанић, Живојинов, Ђокић, Петровић, Којадиновић, Ружић, Кртолица, Гаруновић, Живковић, Ивковић, Лазић. Играли су још: Миливојевић, Крећа, Ливазовић, Стражмештеров, Томић, Лучар.

МЛАДОСТ ГАТ: Барјактаровић, Перић, Малиновић, Павловић, Л. Илић, С. Илић, Мандић, Росић, М. Буквић, Гужвица, Паравиња. Играли су још: Димитријевић, Н. Буквић, Милетић, Бешевић, Станишић.

Омладинске селекције бивших прволигаша ремизирале су у последњем колу, ставивиши тачку на такмичарску сезону.

У отвореној игри са безброј прилика на обе стране, уз акценат да их је домаћин имао више, Младост ГАТ је повела голом Сава Илића, који је спретно реаговао после центаршута презимењака Лазара и одбијене лопте, сместивши је у празну мрежу.

Секунди су делили изабранике Зорана Рњака од тријумфа, а ноншалантност у одбрани их је скупо коштала па су остали без два бода, док су са друге стране Кабеловци награђени за добру игру и упорност, у надокнади, када је корнер извео Реља Гаруновић, а капитен Петровић поставио коначних – 1:1.