Михајло Нешковић продужио уговор са Војводином

Време читања: 2 минута

ВЕСТИ ИЗ ВОЈВОДИНЕ

Фудбалер Војводине Михајло Нешковић продужио је данас уговор са „старом дамом“ до јуна 2024. године.

Нешковић је дете Воше, а једну сезону 2020/21 провео је на позајмици у Инђији.

– Одлука да останем није била тешка, јер сам овде одмалена, 10 година, Воша је мој клуб и срећан сам што остајем. Драго ми је што настављамо сарадњу и даћу све од себе за Вошу, мој омиљени клуб – рекао је Нешковић.

Он сматра да ће он и његови саиграчи поправити утисак из претходне сезоне и да ће остварити циљеве у наредној години.

– Војводина је морала да буде боља, јер Воша увек мора да буде у самом врху српског фудбала. Иза нас је сезона за заборав, али се окрећемо сад новим изазовима и циљевима. Желимо да се пласирамо у Европу, да будемо на што бољој позицији на табели и да нападнемо трофеј у Купу Србије. Ако смо успели да га освојимо пре две године, верујем да можемо да поновимо тај успех и у новој сезони – рекао је Михајло Нешковић.

Спортски директор Марко Јовановић задовољан је Нешковићевим потписом, а такође је и најавио појачања до краја прелазног рока.

– Драго ми је што је Нешковић продужио уговор са нама. Ради се о једном квалитетном младом играчу, који је поникао у клубу и који је показао да има квалитет који нам је потребан за ову сезону. Сматрам да он још увек није остварио свој потенцијал и да се није још довољно развио, да није добио прилику да покаже сав свој квалитет. Мислим да ће са новим стручним штабом са Миланом Раставцем коначно показати сав свој потенцијал и да се коначно искристалише у квалитетног и озбиљног играча, да ће направити искорак и да ће клуб на њему једног дана моћи и да заради. Наш тим још увек није комплетиран, очекујемо још једно три појачања, можда и четири, у зависности од тога шта ће бити на позицији голмана. Желимо да се појачамо у што краћем року, али нећемо бирати сада кванитет него квалитет, играче који ће одмах одговорити захтевима нашег стручног штаба – изјавио је Марко Јовановић.

Поделите са другима!

Go to Top