Време читања: < 1 минут

ДИВОШАНИ ЖАЛЕ ЗА ПРЕЧКОМ БОРИСАВА ЖИВКОВИЋА У ФИНАЛУ КУПА ФС ВОЈВОДИНЕ

У финалу Купа ФС Војводине, фудбалери Хадука из Дивоша, поражени су од РФК Нови Сад 1921, голом у уводним минутима меча, одиграног пред пуним трибинима новосадске ГАТ арене. Дивошани нису успели да, после пехара у Купу ПФС Срем, сезону украсе још једним трофејом, нити да се Новосађанима реванширају за два пораза у првенству.
-Убеђен сам да би прича отишла у правцу повољнијем по нас, да је Борисав Живковић, у финишу првог полувремена, уместо пречке, погодио мрежу. Новосађани су потврдили да имају одличан тим, способан да одигра на резултат. Честитамо им на освајању трећег пехара у сезони – каже Никола Михајловић, тренер Хајдука.
Одбрана је капитулирала у 5. минуту, када су ”канаринци” организовали брзу акцију. Поражени тим у финалу, добио је утешну награду од 50.000 динара.
-Имамо искусне дефанзивце, а помало наивно смо добили гол и сами себи отежали задатак. Срећа је битан фактор у оваквим утакмицама, није била на нашој страни и то је саставни део спорта. Амбијент је био леп, задовољство је било играти пред пуним трибинама – истакао је Никола Михајловић, тренер Хајдука.
Сезона је била исцрпљујућа за фудбалере Хајдука и предстоје им дани одмора. Задовољство у Дивошу, изазвала је чињеница да су омладинци освојили прво место у Другој омладинској лиги Војводине.
М. Менићанин


ФОТО: Јелена Грлић