Vreme čitanja: < 1minut

DIVOŠANI ŽALE ZA PREČKOM BORISAVA ŽIVKOVIĆA U FINALU KUPA FS VOJVODINE

U finalu Kupa FS Vojvodine, fudbaleri Haduka iz Divoša, poraženi su od RFK Novi Sad 1921, golom u uvodnim minutima meča, odigranog pred punim tribinima novosadske GAT arene. Divošani nisu uspeli da, posle pehara u Kupu PFS Srem, sezonu ukrase još jednim trofejom, niti da se Novosađanima revanširaju za dva poraza u prvenstvu.
-Ubeđen sam da bi priča otišla u pravcu povoljnijem po nas, da je Borisav Živković, u finišu prvog poluvremena, umesto prečke, pogodio mrežu. Novosađani su potvrdili da imaju odličan tim, sposoban da odigra na rezultat. Čestitamo im na osvajanju trećeg pehara u sezoni – kaže Nikola Mihajlović, trener Hajduka.
Odbrana je kapitulirala u 5. minutu, kada su ”kanarinci” organizovali brzu akciju. Poraženi tim u finalu, dobio je utešnu nagradu od 50.000 dinara.
-Imamo iskusne defanzivce, a pomalo naivno smo dobili gol i sami sebi otežali zadatak. Sreća je bitan faktor u ovakvim utakmicama, nije bila na našoj strani i to je sastavni deo sporta. Ambijent je bio lep, zadovoljstvo je bilo igrati pred punim tribinama – istakao je Nikola Mihajlović, trener Hajduka.
Sezona je bila iscrpljujuća za fudbalere Hajduka i predstoje im dani odmora. Zadovoljstvo u Divošu, izazvala je činjenica da su omladinci osvojili prvo mesto u Drugoj omladinskoj ligi Vojvodine.
M. Menićanin


FOTO: Jelena Grlić