Време читања: < 1 минут

ФС ВОЈВОДИНЕ ПОЛОЖИО ИСПИТ

Фудбалски савез Војводине, поново је положио испит, организацијом финала купа, па се не може ставити ниједна замерка око целокупног утиска са завршне смотре.
Амбијент на ГАТ арени, био је предиван, више од хиљаду љубитеља фудбала, већ 45 минута пре почетка, тискало се око улаза, желећи да заузме што бољу позицију на трибинама. Спектакл су употпуниле камере Радио телевизије Војводине, уз директан пренос. Новосађани и Дивошани се нису штедели, као и у првенству, одиграли су меч без калкулација.
-Све је протекло у најбољем реду. Уложили смо много енергије око организационих детаља. Било је задовољство доћи на стадион новог суперлигаша. Честитао бих РФК Нови Сад 1921 освајање пехара, док Дивошанима желим више успеха наредне сезоне – истакао је Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ.
Победнички пехар, капитену Срђану Сувајџићу уручио је Драгољуб Самарџић, потпредседник савеза, док је Миодраг Цвијић предао утешни трофеј Алену Халиловићу, капитену Хајдука.
Одлука да меч суде арбитри са суперлигашке листе, показала се исправном. Победнички састав је награђен са 100.000 динара, док је пораженој екипи припало упола мањи износ.
М. Менићанин


ФОТО: Ален Халиловић (Хајдук) и Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине