Време читања: < 1 минут

ИСКУСНИ ВЕЗИСТА ВЛАДИМИР СТРИЧЕВИЋ НАПУСТИО ТСК ИЗ ТЕМЕРИНА

Владимир Стричевић (31), по многима, најбољи задњи везни у Новосадској лиги, после две године, напустио је темерински ТСК. Иза искусног везисте је одличан период проведен међу Темеринцима, био је најбоље оцењени играч и вођа на терену.

-Прошлог лета, играли смо и бараж за војвођански ”Југ”, није ми се дало да са Темеринцима уђем у виши ранг. Имао сам сјајну комуникацију са свима, председник клуба Никола Лазић је диван човек и све је испоштовао. Две године није кратак период, дошло је до засићења, то је разлог растанка – каже Владимир Стричевић.

Током каријере, бранио је још боје Цара Уроша (Јазак), Рудара из Врдника и Јединства (Руменка).

-Сарађивао сам са пуно тренера, али највећи печат на моју каријеру утиснуо је Владимир Шпоња. Драго ми је да је са РФК Нови Сад 1921 освојио прво место међу војвођанским лигашима и Куп ФС Војводине, трећу годину узастопно. Поставио је лествицу високо, биће тешко неком да га надмаши.

Са кофером пуним лепих успомена, поздравио се са саиграчима и раздужио црвено-бели дрес. Део одмора провешће на својој Фрушкој гори, а потом окренути нови лист.

-Ништа још нисам договорио, иако постоји интересовање. Сваког прелазног рока, имао сам понуда, али нисам тип играча који лако мења клубове. Три пута мерим, пре него што пресечем. Темеринцима желим пуно успеха, стекао сам пријатеље за цео живот – истакао је Владимир Стричевић.

М. Менићанин