Време читања: < 1 минут

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Младост ГАТ – Спартак 0:0

Златибор – Гледалаца: 300. Судија: Милош Витић (Ужице). Жути картони: Филиповић, Обрадовић (Спартак ЖК).

Младост ГАТ: Слијепчевић, Илић, Миловановић, Јочић, Максимовић, Радуловић, Караћ, Мијић, Секулић, Миросављев, Савковић. Играли су још: Дражић, Ламбулић, Мандић, Швоња, Маричић, Миладиновић, Поповић, Бабић, Марковић, Петровић и Вукмановић.

СПАРТАК ЖК: Манојловић, Виторовић, Филиповић, Остојић, Митровић, Видаковић, Тумбасевић, Бјеловић, Тодоровски, Срећковић, Обрадовић. Играли су још: Дубљанић, Десница, Богићевић, Миодраговић, Шћепановић, Ђурасовић, Чејић, Морис, Табаковић, Рошевић и Пејић.

Недостојали су голови у дуелу дебитанта на суперлигашкој сцени и Спартака. Суботичани су имали иницијативу у уводном делу и запретили преко Обрадовића, а најбољу прилику имао је крилни нападач Младости, Савковић, када је истрчао искоса испред Манојловића и нациљао стативу.

Тренер Бистричана, Жигић, на полувремену, промешао је карте. Илија Бабић могао је да поентира у 47. минуту, али је гађао право у чувара мреже Спартака. Шансе испред гола голубова ређале су се као на траци, Миладиновић, Поповић и Ламбулић били су непрецизни. Са друге стране, Морис је задавао проблеме одбрани Новосађанима, али недовољно да угрози Дражића, па је меч окончан најнепопуларнијим резултатом – 0:0.

Црвено-белима са Насеља ово је први меч на Златибору. Следећа провера је на програму у уторак против шампиона Црне Горе, Сутјеске из Никшића.

ФОТО: Радуловић (Младост ГАТ) и Тумбасевић (Спартак ЖК)