Време читања: < 1 минут

МЛАДИ ОФАНЗИВАЦ РАЗДУЖИО ДРЕС СЛОГЕ ИЗ ТЕМЕРИНА

Итан Дервиши је раздужио дрес Слоге из Темерина, а наставиће на српсколигашкој сцени, бранећи боје ОФК Бечеја 1918. Рођен је 2003. године, међу црвено-беле је стигао из Петроварадина, са епитетом једног од најбољих стрелаца Новосадске лиге, јер је постигао 14 голова. Брзо се аклиматизовао на војвођански ”Југ”, иако виши ранг носи већи степен одговорности. Међу стартерима није био, због чињенице да је бонус, већ је превагу доносио несумњиви потенцијал. Година дана је прошла као трен, остаће записано да је пролетос, на гостовању у Ердевику, постигао, вероватно и најлепши гол у првенству, када је левицом, са 30 метара, ”поцепао” мрежу.

-У Темерину сам провео леп период. Играчки сам напредовао и стекао бројне пријатеље. Поздравио сам се са дојучерашњим саиграчима, пожелео им пуно успеха. Српска лига је изазов за сваког младог играча, желим да се доказујем и да наставим узлазном линијом – истакао је Итан Дервиши.

Бечејци су, несумњиво, у своје јато, приволели офанзивца занимљивих карактеристика. Навикао је да тренира без импровизација, па крај Тисе има шансу да експлодира и пронађе одскочну даску за још већу сцену. Време ради за њега… Итан је сваком тренеру у тиму битан!

М. Менићанин