Време читања: < 1 минут

ВОЈИСЛАВ БАЛАБАНОВИЋ ОСТАВИО ТРАГ У ЖУТО-ПЛАВОМ ДРЕСУ, КАРИЈЕРУ НАСТАВЉА У ДРУГОМ КЛУБУ

Година за памћење окончана је са три трофеја, а головима и асистенцијама Војислав Балабановић уписао се испод таквог подухвата златним словима у клупски алманах РФК НС-1921. Ипак, сарадња се неће наставити.

– На свакој утакмици пружао сам максимум, пожртвованошћу из које су долазили голови и асистенције давао сам допринос резултатима. Ми, Балабановићи посебно смо везани за жуто-плаве боје. Брат од стрица, Милорад, бивши ,,канаринац” често је долазио на утакмице, као и чланови најуже породице пружајући мени и саиграчима ветар у једра. Лепе успомене ме вежу за Детелинару, освојили смо три трофеја и уздигнута чела напуштам клуб. Нисам погрешио када сам се одлучио да се спустим два ранга ниже, Нови Сад ће представљати одскочну даску у каријери. Екипи и стручном штабу жели много успеха у Првој лиги. Окрећем се новим изазовима – опростио се Војислав Балабановић од Новог Сада.

Брзоноги крилни нападач, рођен 1995. наступао је још и у Динаму из Врања, Кабелу, ОФК Бачкој окушавши се на теренима Супер и Прве лиге.