Време читања: < 1 минут

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

У просторијама ФЦ „Вујадин Бошков“ данас су званично представљени Ив Барај и Мамаду Траоре као нови чланови Војводине, док је Игор Јеличић продужио уговор са својом „старом дамом“.

Мамаду Траоре, који је потписао двогодишњи уговор са Вошом, стигао је из редова португалског друголигаша Естреле.

– Хвала клубу и тренеру на прилици, веома сам срећан што сам овде. Надам се да ћемо остварити велике ствари ове сезоне и верујем да ова екипа може много да постигне заједно – рекао је Мамаду Траоре.

Ив Барај је такође потписао двогодишњи уговор, а нови крилни нападач „старе даме“ истиче задовољство доласком у Вошу.

– Клуб је учинио све да дођем и даћу све од себе да оправдам то поверење. Нисам неко ко говори много, али причаћу много више на терену – поручио је Барај.

Игор Јеличић је након Бјековића, Видакова, Ђорђевића, Нешковића и Миланова, још један у низу полазника Вошине школе који је продужио сарадњу са „старом дамом“ пред старт нове сезоне.

– Јако сам срећан што сам продужио уговор са Војводином, коју волим од малена и у којој сам од 11. године. Био сам капитен у млађим селекцијама и прошао све млађе категорије и хвала председнику Збиљићу и директору Јовановићу и целом стручном штабу на томе што ћу и даље са великим задовољством носити Вошин дрес. Амбиције ове сезоне су много веће, у клуб унета нова позитивна енергија и пуни елана улазимо у меч са Напретком. Идемо на победу и желимо да потом остваримо зацртане циљеве до краја сезоне – рекао је Игор Јеличић.