Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Пред новосадски дерби са Војводином (субота – 20.00) у прес сали ГАТ арене одржана је конференција за штампу, а присуствовали су шеф струке Младости ГАТ, Бранко Жигић, голман Алекса Милојевић и штопер Милош Миловановић.

Као што обичај налаже присутним медијима, прво се обратио Бранко Жигић, изневши своја очекивања, уз осврт на победу у Сурдулици.

– Резултат у Сурдулици за мене није изненађење. Добро смо одиграли и оно што ме посебно радује јесте начин на који смо тријумфовали. У фудбалу је најтеже понављати добре ствари, а ми ћемо се трудити да их буде што више – подвукао је црту испод три бода са тешког гостовања, шеф Жигић и потом се осврнуо на предстојећи сусрет.

– Предвођена тренером Раставцем, Војводина сигурно има много веће амбиције него прошле сезоне. Спремни смо да се надигравамо. У утакмицу ћемо ући као и протеклог викенда, да покажемо шта можемо и да заслужујемо суперлигашки статус. Атмосфера у екипи је сјајна, не одступамо од наших циљева. Очекујем добро попуњене трибине.

Милош Миловановић, искусни штопер није штедео речи хвале за старијег новосадског суперлигаша.

– Откако сам задужио опрему Младости, ми са једним циљем улазимо у утакмицу и гледамо само наредну. Респект према противнику наравно да постоји, Војводина је велики клуб, трећи у Србији, али нико не може да нам одузме право да се надамо позитивном резултату. Ко год да истрчи на терен даће свој максимум за остварење циља.

Голман Милојевић истакао је добру хемију у екипи као највећи адут.

– Влада одлично расположење како у клубу, тако у екипи, подгрејано са три бода из Сурдулице. Пред нашим навијачима можемо свашта да очекујемо, надамо се повољном исходу – завршио је Милојевић, који је против Радника носио траку око руке, пошто је Миловановић меч почео са клупе.

ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА ДУЕЛ СА ВОЈВОДИНОМ ПОЧЕЛА ЈЕ ЈУТРОС (ЗАПАД – 500, ИСТОК – 300 дин).

Своје место на трибинама можете обезбедити куповином карте на GIGSTIX продајним местима, а на дан утакмице и на благајни стадиона ,,Карађорђе” од 16 сати.

https://www.instagram.com/fkmladostgat/