Време читања: 2 минута

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Младост ГАТ – ОФК Бачка 3:2 (0:2)

Нови Сад – ГАТ арена. Гледалаца: 200. Судија: Марко Димоски (Нови Сад). Стрелци: Радоман у 51, Караћ у 74. и Радуловић у 87. за Младост ГАТ, а Тасић у другом и В. Балабановић у четвртом за ОФК Бачку.

МЛАДОСТ ГАТ: Дражић, Николић, Станковић, Миловановић, Ламбулић, Швоња, Секулић, Радоман, Марковић, Миладиновић, Катанић. Играли су још: Мијић, Караћ, Бабић, Јочић, Илић, Радуловић, Ковачевић, Маричић, Поповић, Миросављев.

ОФК БАЧКА: Кнежевић, Новевски, Илић, Глувић, Јевтић, Пантић, Шарац, М. Балабановић, Пањак, Тасић, В. Балабановић. Играли су још: Грчић, Братић, Леђанац, Маринковић, Миланов, Немет, Ракић, Трифуновић, Петковић, Девушић, Ћировић.

Суперлигаш је славио после преокрета у динамичној утакмици на Новом насељу, уз мноштво прилика на обе стране.

За вођство Бачкопаланчана побринуле су се новајлије. Тасић је већ у другом минуту искористио несмотреност домаћих и донео предност. Два минута касније Војислав Балабановић утрчао је у петерац са лоптом и елегантно је убацио у мрежу – 0:2. ОФК Бачка је у кратком интервалу припретила још два пута, али резултат се није мењао. Марковић и Секулић нису материјализовали добре прилике, не успевши да смање заостатак.

У наставку се истакао Илија Бабић, као брзи воз пролетео је по левој страни и сервирао Радоману, којем није било тешко да лопту убаци у празан гол. Одмах, затим Бачка је могла да поврати залиху од два поготка, али Пањка је спречио Дражић, скративши угао. Најлепши детаљ догодио се у 74. минуту, Зоран Караћ извео је мајсторију пребацивши зид из слободног ударца – 2:2. За потпуни преокрет потрудио се Радуловић, после ударца Миросављева, натрчао је на одбитак.