Време читања: 2 минута

ФК ВОЈВОДИНА

Млад фудбалери Војводине, Урош Кабић и Драган Кокановић продужили су данас уговоре са „старом дамом“ до јуна 2025. године.

Урош Кабић

Кабић је дете Војводине, а за први тим „старе даме“ одиграо је 31 утакмицу и постигао два гола.

– Изузетно ми је драго што смо постигли договор и што ћу остати у клубу у ком сам поникао, јер сматрам могу да оставим дубљи траг. Надам се да ћу се вратити на терен кроз десетак дана и онда идемо у нове изазове и доказивања – рекао је Кабић.

Вошин офанзивац није био на располагању у прва три кола Моцарт Бет Супер лиге, али је задовољан игром својих саиграча.

– У клуб су дошли нови људи, који су донели потребну енергију и Војводина је онаква каква треба да буде. Презадовољан сам игром екипе у прва три кола и надам се да ћу допринети да будемо још бољи и да наставимо у истом смеру – рекао је Кабић.

Кокановић је протеклу полусезону провео на позајмици у Кабелу, где ће играти до краја 2022. године.

– Феноменалан је осећај након што сам потписао нови уговор са Војводином. Захваљујем управи, директору и свима у клубу на указаном поверењу. Што се тиче мог статуса, очекујем да наставим да играм на позајмици у Кабелу до децембра, до када имам уговор, а након тога ћемо видети, све је на мени. Конкуренција је у Војводини сада још јача, екипа је одлично отворила сезону, очекивања су велика и надам се да ће тако и остати – рекао је Кокановић.

Драган Кокановић и Драгољуб Збиљић, председник Војводине