Време читања: < 1 минут

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (НС) 

Ремонт у Црвеној звезди из Новог Сада наговештаван је минулог пролећа, а после успешно, приведене крају борбе за опстанак у Новосадској лигу ствари су кренуле да се одвијају у том правцу. Са клупе ће командовати искусни стручњак Васа Орловић, претходних година кординатор млађих селекција новосадског Индекса и један период тренер првог тима. Тим добија контуре, а међу првима стигло је појачање између статива – голман Срђан Попин.

– Упркос понудама новосадских лигаша и једне екипе са војвођанског “Југа” прихватио сам изазов после разговора са Васом Орловићем, новим кормиларом. Предочио ми је планове и нисам оклевао. Екипу ће чинити неколико искусних и велики број младих, талентованих играча. Циљ је пласман у врх – кратко ће искусни чувар мреже, Попин који је у између осталих био у Бачкој Тополи, бранећи за ТСЦ, ЧСК Челарево, Младост ГАТ…

У наредним данима очекује се да буде дефинисан списак појачања. Припреме се одвијају по јасно утврђеном програму и уверени смо да је тим поверен тручним људима који ће учинити све како би се на игралишту крај Најлон пијаце поново играо лепршав и квалитетан фудбал.