Време читања: 2 минута

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Слога (Т) – ТСК 3:1 (1:0)

Темерин – Гледалаца: 300. Судија: Данијел Божоки (Ковиљ). Стрелци: Томић у 29, Паповић у 48. и Гогић (из пенала) у 86. за Слогу, Павлов у 68. за ТСК.

СЛОГА: Душан Војводић, Марковић, Пастор, Унгар, Томић, Ђорђе Пролић, Марјановић, Клаић, Радонић, Паповић, Буквић. Играли су још: Милићевић, Полић, Јаковљевић, Боро Пролић, Гогић, Борић.

ТСК: Драган Војводић, Видовић, Ковачевић, Бјелановић, Радичић, Свитић, Николић, Ђурђевић, Павлов, Пуповац, Стјепановић. Играли су још: Перишић, Варга, Лахош, Гергељ, Шушак.

Већ у 5. минуту, новајлија Филип Клаић, могао је да упише рецку, али голман Драган Војводић је наговестио да ће бити један од запаженијих актера двобоја два темеринска клуба. Бошко Паповић, повратник у Слогу, у кратком интервалу, имао је два добра покушаја, док је на другој страни Никола Свитић, са дистанце, топовски шутирао крај стативе. Инспирисаног голмана гостију, матирао је штопер Немања Томић, после корнера Марјановића.

Јово Пуповац је, у 31. минуту, био близу изједначујућег гола, али ударац по земљи укротио је чувар мреже домаћина. До краја првог полувремена, Паповић и Клаић, дозволили су да се поново истакне Војводић.

Из прве акције у наставку, домаћини су дуплирали капитал. Паповић је, захваљујући паду концентрације дефанзиваца, изашао испред младог Перишића и рутински ставио тачку.

У 56. минуту, Свитић је погодио стативу, а потом је одиграо улогу асистента код поготка новајлије Стевана Павлова. Био је то његов трећи гол из два меча за ТСК.

Занимљиво је било у финишу. Четири минута пре краја, оборен је Полић, а пенал је непогрешиво извео Реља Гогић (15), најмлађи на терену, уз аплауз са трибине. Полић је, у последњим секундама, погодио пречку.

M. Meнићанин