Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Нову сезону РФК Нови Сад 1921 отвориће дуелом на Новом Београду, против четвртопласираног тима из прошле етапе и учесника баража за Супер лигу, ИМТ-а (субота-17.30).

Екипа са Детелинаре претрпела је огромне промене, а новом шефу Радуновићу и сарадницима припремни дуели послужили су да сложи коцкице и испроба тактичке варијанте пред старт трке. Двобоји са ОФК Бечејом, УАЕ селекцијом, Текстилцем и Лозницом били су и више него довољни да се искристалише стартних 11 за мегдан крај Хале спортова.

Жуто-плаву опрему су задужили: голман Владан Елесин (Лозница), Душан Влалукин (ШФ Петрика), Милош Радивојевић (Рад), Филип Мирковић (Раднички, Обреновац), Немања Илић (Младост ГАТ), Срђан Вујаклија (РОПС, Финска), Страхиња Каришић и Немања Вукмановић (ОФК Бачка), Никола Тричковић (Тимок 1919), Владан Милосављев (Инђија), Божидар Благојевић (Текстилац, Оџаци).

На стадиону Детелинара радови су у пуном јеку, стварају се услови по европским стандардима, а РФК Нови Сад 1921 део сезоне у Моцарт Бет Првој лиги Србије као домаћин, играће на ГАТ арени, док се радови на изградњи трибина не заврше. Деби у прволигашкој конкуренцији, на стадиону Младости ГАТ, имаће против Железничара из Панчева већ наредног викенда.


ФОТО: РФК Нови Сад 1921