Vreme čitanja: < 1minut

MOCART BET PRVA LIGA SRBIJE

Novu sezonu RFK Novi Sad 1921 otvoriće duelom na Novom Beogradu, protiv četvrtoplasiranog tima iz prošle etape i učesnika baraža za Super ligu, IMT-a (subota-17.30).

Ekipa sa Detelinare pretrpela je ogromne promene, a novom šefu Radunoviću i saradnicima pripremni dueli poslužili su da složi kockice i isproba taktičke varijante pred start trke. Dvoboji sa OFK Bečejom, UAE selekcijom, Tekstilcem i Loznicom bili su i više nego dovoljni da se iskristališe startnih 11 za megdan kraj Hale sportova.

Žuto-plavu opremu su zadužili: golman Vladan Elesin (Loznica), Dušan Vlalukin (ŠF Petrika), Miloš Radivojević (Rad), Filip Mirković (Radnički, Obrenovac), Nemanja Ilić (Mladost GAT), Srđan Vujaklija (ROPS, Finska), Strahinja Karišić i Nemanja Vukmanović (OFK Bačka), Nikola Tričković (Timok 1919), Vladan Milosavljev (Inđija), Božidar Blagojević (Tekstilac, Odžaci).

Na stadionu Detelinara radovi su u punom jeku, stvaraju se uslovi po evropskim standardima, a RFK Novi Sad 1921 deo sezone u Mocart Bet Prvoj ligi Srbije kao domaćin, igraće na GAT areni, dok se radovi na izgradnji tribina ne završe. Debi u prvoligaškoj konkurenciji, na stadionu Mladosti GAT, imaće protiv Železničara iz Pančeva već narednog vikenda.


FOTO: RFK Novi Sad 1921