Време читања: < 1 минут

МИЛАН ЂУРИЧИЋ 1961 – 2022

Чувени фудбалски тренер и некадашњи шеф струке и велики навијач Војводине, Милан Ђуричић Ђуми, преминуо је данас у 61. години живота.

Рођен је у Новој Пазови, 31. октобра 1961. године.

Током дугогодишње тренерске каријере, Ђуричић је у два на наврата предводио Војводину, 2005. године и потом у сезони 2009/10, када је са „старом дамом“ стигао до финала Купа Србије.

Осим Војводине, предводио је бројне клубове у свим ранговима такмичења – Раднички из Нове Пазове, Текстилац, панчевачки Динамо, Цемент, Срем, Мачву, Земун, Инђију, Металац, Раднички Ниш, Звијезду 09, Напредак, био је помоћник и привремени тренер у Партизану, а такође је био и део штаба омладинске репрезентације Србије, која је у Литванији 2013. освојила европско злато.

Дуго је радио и у ФС Србије као координатор инструкторске службе, а касније је био и ментор свим селекторима млађих категорија наше репрезентације. Ђуричић је био и редовни предавач у школи за тренере УЕФА и несебично је делио знање са свима.

Фудбалски клуб Војводина изражава најискреније саучешће породици, пријатељима, Фудбалском савезу Србије и свима који су га познавали.

Ђуми, почивај у миру.