Време читања: < 1 минут

“ТРОФЕЈ БАЧКО ГРАДИШТЕ 2022”

Војводина – Младост (БЈ) 1:3 (1:0)

Бачко Градиште: Игралиште у СЦ „Ђорђе Тапавица Џоја“. Гледалаца: 100. Судија: Горан Тешановић (Србобран). Стрелци: Сакач у 29. минуту за Војводину, а Остојић у (из пенала) у 47. , Зељковић у 58. и Марковић у 75. минуту за Младост. Жути картони: Пеленгић, Тројановић, Миладинов, Киш (Војводина), а Остојић, Марковић (Младост).

Војводина: Вулин, Илић, Драшко, Проданов, Рајачић, Тешановић, Савков, Пеленгић, Сакач, Тројановић, Киш. Играли су још: Танкосић, Томић, Миладинов, Шегуљев.

Младост: Родић, Ђукић, Антонић, Акик, Бешовић, Стојановић, Тодоровић, Радовановић, Дмичић, Митровић, Папак. Играли су још: Ромић, Бајић, Остојић, Зељковић, Ковачевић, Марковић, Плавшић.

Јарачани су након преокрета дошли до трофеја.

Домаћин је био бољи у првом делу, а вођство је донео Сакач лоб ударцем. Преокрет је најавио Остојић, прецизним ударцем са 11 метара. До краја истакао се Марковић, асистенцијом и голом. Прво је сервирао Зељковићу, а затим и погодио на пас Игора Плавшића за тријумф и признање.

Победник 13. издања „Трофеја Бачко Градиште“ је Младост уз Бачког Јарка, пехар освајачу уручио је председник Војводине из Бачког Градишта, Горан Кудрић.

ФОТО: Младост Бачки Јарак