Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Четири кола за почетак и три признања за играча утакмице за Вељка Симића. Најбољег на терену када је Војводина ломила Напредак, Младост ГАТ, овог викенда и Раднички Крагујевац. И логична последица – награда за играча месеца јула у Моцарт Бет Суперлиги за 27-годишњег офанзивног везног.

Симић је у ова четири кола постигао три гола – ефикаснији је само Милан Павков са позиције центарфора – а његов учинак посебан значај добија када знамо да је цео тим Воше тренутно на коти седам. Симићев допринос је видљив и лаику.

И те како је видљив свима онима који гледају утакмице Војводине. Неуморан радник, изнад свега – конкретан на терену. О томе сведоче и оцене извештача. Јер Вељко Симић је једини играч Моцарт Бет Суперлиге који је у уводна четири кола имао просечну оцену изнад седмице.

Прецизно – 7,12.

На десетом месту је још један играч Војводине, Мамаду Траоре са просечном оценом 6,62.

Међу првих 20, од играча Војводине се налазе још Ив Барај (6,50) и Немања Николић (6,50).

Али испред свих – Вељко Симић.

– Ово признање ми свакако много значи и представља велику сатисфакцију за даљи рад и доказивање. То је лепа индивидуална награда, али наравно, до ње не бих дошао и ништа ми не би значила да је нису испратиле добре игре и резултати наше екипе. Ми смо пре свега јаки као колектив, који увек избаци неког појединца. Јако сам задовољан оним што смо постигли у прва четири кола, мада мислим да је требало да освојимо свих 12 бодова. Но, ни овако није лоше, под условом да тако и наставимо, јер у континуитету и понављању успеха је кључ – рекао је Вељко Симић.

Важна напомена: Моцарт је за играча месеца спремио донацију од 100.000 динара коју ће добитник признања усмерити ка установи за коју сматра да јој је помоћ најпотребнија.

http://www.fkvojvodina.rs