Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Пред дуел у Ивањици против Јавора (понедељак-19.00) новинарима су се обратили шеф струке Младости ГАТ Александар Линта и везиста Мирослав Маричић.

-У сваку утакмицу улазимо да пробамо да победимо – такав је мој начин размишљања. Пун респект за Јавор. Са тренером који има профилисан стил игре, противник је у форми, одиграли су пар квалитетних утакмица и са те стране ово гостовање је теже од уобичајеног. Имам пуно поверење у момке, битно нам је да одиграмо добро, да знамо шта хоћемо и да из те игре дођемо до жељеног исхода – каже нови диригент Бистричана Александар Линта.

Мирослав Маричић, везиста који је појачао новог суперлигаша у летњем прелазном року, претходно је носио дрес Ивањичана и са те стране зна шта екипу може да очекује у понедељак на стадиону крај Моравице.

-Неће бити лако. Биће ми необично, из Ивањице сам и играћу против дојучерашњих саиграча. Иако смо изгубили претходну утакмицу, са добром атмосфером одлазимо на гостовање. Надам се да ћемо остварити позитиван резултат – каже Мирослав Маричић.

ФОТО: Младост ГАТ