Време читања: 2 минута

ВОЈВОДИНА

„Ми смо једно – то је наша снага“, добро је познати стих из химне ФК Војводина, а сјајан показатељ заједништва свих који припадају и воле „стару даму“ био је и Вошин породични дан, који је данас одржан на стадиону „Карађорђе“.

Сви присутни на стадиону, међу којима су већину чинила деца, којој је данашњи догађај првенствено и био намењен, најпре су пажљиво пратили утакмицу између Вошиних првотимаца подељених у два тима, при чему су, баш као и на званичним мечевима, аплаузом и подршком награђивали сваки гол и сваки добар потез црвено-белих, а посебним аплаузом су поздравили и тренера Милана Раставца, који је седео међу њима на западној трибини.

Још пре него што је тренинг-утакмица завршена, код ограде која раздваја трибину од атлетске стазе се створила гужва, јер су малишани били нестрпљиви да што пре уђу на терен и упознају се са својим јунацима и идолима, а о томе колико су сви уживали у дружењу, забави и правој породичној атмосфери најбоље говори то да су играчи Војводине, иако је било планирано да на терену остану петнаестак минута након меча, ипак остали све до краја дружења. Стојећи на терену „Карађорђа“, практично све време није било правца у којем сте могли да погледате, а да не видите некога од фудбалера Воше како потписује мајицу или се слика се неким од навијача.

Наравно, деца (али и старији) су уживали и у разним фудбалским полигонима и кроз добру забаву показали своје фудбалско умеће, а они најбољи су били награђени дресовима Војводине, које су им предали фудбалери Михајло Нешковић, Урош Кабић и Јован Милошевић.

Прелепо фудбалско, породично пре подне на стадиону „Карађорђе“ је још једном показало да унутар и око ФК Војводина влада одлична атмосфера, односно још једном потврдило синергију између клуба и његових навијача и суграђана. Нема сумње да и фудбалери и навијачи једва чекају нови заједнички сусрет, као што су сви који су данас били на „Карађорђу“ напустили исти препуни позитивних утисака и испуњеног срца.

Војводина – једна, једина!