Време читања: < 1 минут

ИНДЕКС ФОРМИРА КАДАР ИАКО ВРЕМЕ НИЈЕ САВЕЗНИК

Мање од седам дана, преостало је до почетка првенства на војвођанском ”Југу”, а новосадски Индекс, предвођен новим тренером Ненадом Рајићем, у ходу формира играчки кадар и у среду ће одиграти једини меч у припремном периоду.

-Почели смо са 15 играча на тренингу, сада је ситуација мало боља, јер постепено стижу појачања. У среду ћемо играти меч са Пролетером 1951 на Сланој Бари, биће то једина провера, али не напушта ме оптимизам да ће ово бити добра прича. Потребно је стрпљење, уиграваћемо се кроз првенство – каже Ненад Рајић, тренер Индекса.

Међу ”студенте”, стигао је искусни штопер Бојан Бабић (34), пролетос играч Младости из Бачког Јарка. Током богате каријере бранио је још боје Младости ГАТ, РФК Нови Сад 1921, Хајдука 1912, ОФК Оџака, Бачке (БП), Радничког (Сомбор), Биг була и Инђије.

-Не треба трошити речи о његовом искуству и квалитету, представљаће ослонац тима. До премијере са Железничарем из Инђије, требало би да стигну још шесторица доказаних и у вишем рангу. Постепено ћемо доћи до жељеног нивоа форме и бити конкурентни свим ривалима – истиче Ненад Рајић.

М. М.