Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

,,Канаринци” су поражени на Новом Београду, од екипе ИМТ-а са убедљивих – 4:1 на самом старту прволигашке трке. Пред фудбалерима Александра Радуновића је још један ,,велики испит”, овога пута у Новом Саду, са врло амбициозним Панчевцима, који су, такође, доживели неуспех у првом колу, Златибор је био бољи – 0:2.

– Прва утакмица, условно речено, на домаћем терену где ћемо сигурно покушати да одреагујемо након лоше партије у првом колу. Нисмо задовољни ни игром, ни, наравно, резултатом на премијери и сигурно да ћемо дати све од себе да то поправимо. Железничар је претендент за врх, направили су одличну екипу са много индивудуалног квалитета, међутим то не мора ништа да значи. Одлучни смо у нашој жељи да победимо утакмицу и сигуран сам да ћемо то и да остваримо. Очекујем реакцију екипе, агресивинију игру и да направимо разлику – каже Александар Радуновић, шеф жуто-плавих.

-Чека нас захтевна и тешка утакмица против Железничара, знамо какав су тим и чиме располажу. Покушаћемо да извучемо поуке, исправимо грешке и да урадимо све како бисмо дошли до победе – кратко ће Немања Вукмановић, појачање из ОФК Бачке.

Меч између РФК Новог Сада 1921 и Железничара из Панчева игра се данас (17.30), на стадиону Младости – ГАТ арени на Новом насељу.