Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Помоћни тренер Војводине Милош Башић оптимиста је пред предстојеће гостовање екипи Колубаре у шестом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Након двонедељне паузе, фудбалери „старе даме“ враћају се на терен, а Милош Башић најављује игру на победу и у Лазаревцу.

– Очекивања у клубу као што је Војводина увек су велика па је тако и пред овај меч. Наш циљ је да наставимо да пружамо добре партије, да контролишемо игру и доминирамо на терену. Знамо шта нас чека у Лазаревцу, да је Колубара неугодна и дисциплинована екипа, која је састављена од појединаца за специфичан начин игре са добрим блоковима, организованом одбраном и ефикасном транзицијом и изузетним прекидама. На све то смо се и припремали током протекле недеље и верујем да ћемо без обзира на те њихове квалитете успети да наметнемо нашу филозофију и да се вратимо у Нови Сад са три бода – изјавио је Башић.

Тренер Милан Раставац ће моћи да рачуна на готово све првотимце, пошто су ван строја Владимир Милетић и Урош Николић који се и даље опоравља од повреде.

– Милетић је болестан, а Урош Николић је почео са лакшим тренинзима, очекујемо да ће се он придружити остатку екипе током наредне недеље. Сви остали су спремни, али имамо још један тренинг у петак пре утакмице, тако да морамо да сачекамо и након њега ће шеф стручног штаба одлучити ко ће играти – рекао је Башић.

Он је додао да је екипа искористила паузу и одложени меч са Црвеном звездом у прошлом колу да се што боље припреми и напуни батерије за све изазове који предстоје.

– Искористили смо ове две недеље да се припремимо за неке нове сегменте игре, поготово за овакве екипе, које желе мало више да се бране. Искористили смо и да подигнемо ниво физичких способности, а играчи су успут имали и довољно времена да се одморе за све предстојеће изазове – закључио је Милош Башић.

Утакмица Колубара – Војводина на програму је у суботу у 19 часова, уз директан пренос на каналу Арена спорт 5.