Време читања: < 1 минут

ТЕМЕРИНЦИ КОМПЛЕТИРАЛИ КАДАР

Закључен је списак новајлија у Слоги из Темерина за трку на војвођанском ”Југу”, а црта је подвучена ангажовањем везисте Предрага Павина (Станишић). Током каријере, бранио је још боје Радничког из Сомбора и апатинске Младости.

Црвено-бели су кадар освежили са десеторицом. Повратници у старо јато су Бошко Паповић (Подунавац) и Боро Пролић (ТСК). Опрему су још задужили Филип Клаић (Индекс), Милутин Милетић (Слобода, Доњи Товарник), голман Немања Миличевић (ШФ Петрика), Филип Унгар (Цемент), Мирослав Буквић (ТСК), Душан Радонић и Никола Полић (Младост, Бачки Јарак).

Отишли су Итан Дервиши (ОФК Бечеј 1918), голман Немања Ранков (Фрушкогорац, Сремска Каменица), Милош Ергарац (ТСК), Ненад Гргић (Татра), браћа Иван и Срђан Кочиш (Његош, Ловћенац). Зелено светло за одлазак добили су још Игор Павићевић, Вукашин Авдаловић и Бранислав Ћелић.

Темеринци на премијери гостују у Новој Пазови. Са Радничким су, током једанаест сезона, војевали и српсколигашке битке, а први и једини пут су у улози госта победили 21. августа прошле године (2:1).

М. Менићанин