Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: ВОЈВОДИНА – МЛАДОСТ (Л) 1:1

Тренер Војводине Милан Раставац није задовољан резултатом у ремију са екипом Младости, али нема шта да замери својим играчима.

„Стара дама“ вечерас је  ремизирала на „Карађорђу“  резултатом 1:1 у седмом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије, а Раставац је након меча честитао својим играчима на борби и залагању и приказаној игри.

– Мој генерални утисак је да је ово још једна утакмица у којој нисмо узели оно што смо заслужили. Разлоге за то можемо тражити на разним странама, један део се односи и на критеријум суђења, јер се игра често сводила на игру један на један и унутар тога, судија у тим ситуацијама имао утицај, ви ћете проценити да ли је то било на ову или ону страну. Ушли смо утакмицу како смо желели, показали смо шта хоћемо и тако смо и играли. Ово је још један меч на ком је противнички голман био најбољи играч њихове екипе и ја му честитам на томе. Нисмо имали среће да постигнемо погодак на време, верујем да би гол или два у уводном делу утакмице окренуо меч на потпуно другу страну. Све у свему када све саберемо, морам да честитам играчима на томе шта су све издржали данас. Резултатом нисмо задовољни, а опет не можемо да будемо незадовољни с оним што смо приказали, поготово у периоду игре са десеторицом и у финишу када смо ишли да постигнемо гол и да однесемо сва три бода. Немамо много времена за одмарање, већ у четвртак нас чека нова утакмица и спремамо се за гостовање у Сурдулици – рекао је Раставац.

Он је такође прокоментарисао кључни детаљ на мечу, а то је искључење за Вељка Симића.

– Нисам имао прилику да видим снимак, само могу да кажем да је мени са терена изгледало да није било контакта. То је мој утисак са клупе, али понављам, нисам видео снимак – закључио је Раставац.