Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА 

После пораза у Бачкој Тополи, “Гатовци” ће дочекати захуктале Пазарце који су на врхунцу форме. Пред утакмицу говорили су диригент Александар Линта и један од узданица у нападу – Никола Поповић.

-Респектујемо Нови Пазар и њихову серију резултата. Моја идеја је да се фокусирамо на нашу игру, принципе и захтеве које ми треба да спроводимо. Ако будемо прави, агресивни, енергични и што ја волим да кажем, пратимо тај процес производње, не размишљамо о финалном производу односно резултату мислим да имамо шансу, да пред нашом публиком забележимо победу која ће нам много значити. Осетили смо подршку навијача против ТСЦ-а, али и у претходним мечевима и прекосутра ћемо учинити све да их обрадујемо – каже Александар Линта.

-Знамо шта нас очекује. Екипа Новог Пазара је у добром моментуму са четири везане победе. Надам се да ћемо поновити игру из Ивањице и ону против Партизана и освојити прва три бода на домаћем терену – истакао је крилни нападач, Никола Поповић.

Меч 8. кола Моцарт Бет Супер лиге између домаће Младости ГАТ и гостујуће екипе Новог Пазара, на програму је у петак (18.00) на стадиону ,,Карађорђе”.