Време читања: 2 минута

РФК НОВИ САД 1921 

После оставке шефа стручног штаба Александра Радуновића али и кадровских промена у менаџменту клуба, који је након фузије са новосадским Пролетером доживео потпуну трансформацију, дугогодишњи технико канаринаца Михаило Јањић одлучио је да пође путем нових изазова.

Јањић је као технички директор клуба значајно учествовао у консолидацији РФК Новог Сада као и у свим резултатским успесима сениорске и млађих селекција.

-Професионално сам растао уз клуб, давајућу највећи могући лични допринос како би посрнулог гиганта вратили на старе стазе успеха, у чему смо успели и на шта сам изузетно поносан – рекао је Јањић у изјави за наш портал.

Он је додао да му одлазак са Детелинаре тешко пада, имајући у виду да је у Руменачкој 152 провео преко 5 година.

-Време је за нове изазове у каријери о којима ћу благовремено обавестити јавност. Као и до сада моје срце непрестано ће бити уз жуто-плаве. Уверен сам да победе и добри резултати неће изостати, те да ће зацртани циљеви бити остварени.

Користим прилику да се захвалим на првом месту градоначелнику Милошу Вучевићу и господину Синиши Кресојевићу без чије подршке Нови Сад би и данас таворио у нижелигашком такмичењу. Такође, захваљум се на сарадњи навијачима, свим запосленима у клубу, менаџменту, тренерима, играчима… заједно смо из петог увели клуб у први ранг, потпуно обновили спортски центар, стабилизовали финансије и започели највећи инвестициони пројекат реконструкције стадиона по УЕФА стандардима, што за мене представља огромну сатисфакцију за рад и труд, који ми је истовремено донео и велико животно и професионално искуство.

Захваљујем се и људима из актуелне управе на челу са председником Гулевским, према којима имам изузетно поштовање и веру да ће наставити са континуираним развојем и напретком Новог Сада.

На самом крају видимо се на “Гат арени” да бодримо жуто-плаве до победе” – закључио је Михаило Јањић сада већ бивши технички директор РФК Новог Сада.