Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Пред меч у ком се Нови Сада састаје са екипом Трајала из Крушевца говорили су нови кромилар Бранко Жигић и искусни офанзивац Владан Миросављев.

-Уздамо се у добар рад на терену како бисмо изашли из ове ситуације у којој се тренутно налазимо. Играчки кадар Новог Сада заслужује много бољу позицију на табели од тренутне. Немамо пуно времена, трудићемо се да што боље припремимо утакмицу и вратимо екипу на колосек. Гости из Крушевца су добро стартовали, од максималних 12 узели су шест бодова. Очекује нас тежак задатак против екипе која је дошла из нижег ранга, појачана са два-три добра играча. Уз енергију и подршку са трибина можемо да се надамо позитивном резултату – рекао је Жигић.

-Желимо да вратимо пољуљано самопоуздање узроковано слабим играма. Имали смо проблем са реализацијом, квалитетна смо екипа, сигуран сам да ћемо бити прави у суботу и доћи до првих бодова – кратко ће искусни Милосављев.

Меч између Новог Сада и Трајала из Крушевца игра се у суботу (данас) на ГАТ арени, на Новом насељу, а почетак је заказан за 17 часова.

Фото: РФК Нови Сад 1921