Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА 

Тренер Војводине Милан Раставац оптимиста је пред дуел деветог кола Моцарт Бет Супер лиге Србије против екипе Радничког из Ниша.

„Стара дама“ ће у уторак од 18:30 угостити екипу Радничког из Ниша, а Раставац верује да ће његова екипа показати квалитет да оствари циљ и освоји три бода.

– Испред себе имамо један адекватан и прави изазов у који улазимо фокусирани да остваримо свој циљ, а то је победа. Раднички је квалитетан противник који је показао у досадашњем делу сезоне да је способан да сваком може да постигне гол. С друге стране, Раднички има осцилације и падове у игри, када су практично и сви ривали успевали да га угрозе. Наша идеја је да свој квалитет у нападу и одбрани подједнако покажемо, да можемо и да их угрозимо и да се одбранимо. У меч улазимо са јасном идејом, да нам неће бити лако, али и да исто тако верујемо у своје способности – рекао је Раставац.

Он је потврдио да ће у односу на гостовање у Сурдулици, у конкуренцији за састав бити Немања Николић и Вељко Симић.

– Филип Малбашић је и даље ван екипе и на њега не можемо да рачунамо, док ће се Немања Николић вратити у тим, као и Вељко Симић после истека суспензије – потврдио је Раставац.

Тренер Воше је нагласио да атмосферу није пореметио трећи везани реми, у прошлом колу са Радником.

– Нисам оптерећен тиме да ми неку одређену утакмицу морамо да победимо по сваку цену, више сам фокусиран на то да ми треба да освајамо бодове у континуитету. Свестан сам да ће бити утакмица на којима ћемо на папиру ми бити фаворити, а нећемо успети да победимо и да ће бити оних у којима нећемо бити фаворити, али да ћемо освојити бодове. Мислим да идемо у добром смеру, да држимо свој пут, на ком мора да буде осцилација и позитивних и негативних, а ми желимо да буде више оних позитивних – закључио је Милан Раставац.

Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.

Улаз на источну трибину биће слободан за све који на утакмицу дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал итд).

Меч Војводина – Раднички на програму је у уторак у 18.30, уз директан пренос на Арени премиум 3.