Воша од Чукаричког доживела први пораз ове сезоне

Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Фудбалери Војводине доживели су први пораз ове сезоне, пошто су у гостима изгубили од Чукаричког резултатом 2:0 у 11. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Чукарички: Белић, Тошић, Ковачевић, Доцић, Стевановић, Ивановић, Бадамоси, Пушкарић, Лучић, Петковић, Овусу.

Војводина: Царевић – Бјековић (од 83. Лазаревић), Траоре, Јеличић, Ђорђевић – Топић, Милосављевић (од 46. Милетић) – Барај (од 61. Чумић), Симић, Малбашић – Н. Николић (од 61. У. Николић).

Утакмица је била веома тврда од самог почетка, Чукарички је био нешто конкретнији и први је припретио у 14. минуту, када је Траоре у последњем тренутку интервенисао испред Ивановића.

У 24. минуту Чукарички је повео голом Бадамосија. Он је проиграо Ивавановића који је побегао по левом боку и вратио повратну кроз петереац, а Бадамоси је истрчао испред штопера Војводине и савладао Царевића за 1:0.

На истеку 30. минута, Чукарички је дуплирао предност. Након корнера са десне стране, Бадамоси је на петерцу био највиши у скоку и главом погодио даљи угао за 2:0.

Домаћи су наставили да стварају шансе, а након новог напада по десној страни, Овусу је проиграо Бадамосија који је несебично тражио Ивановића у петерцу, последњем тренутку клизећим поново је интервенисао Траоре.

Воша је у финишу првог дела покушала да смањи резултат, Николић је имао два ударца, један полуволеј поред гола и неуспели покушај лоба, директно у руке голмана Белића.

Тренер  Војводине  Милан Раставац на полувремену  је одлучио да уведе Милетића уместо Милосављевића, али је млади везиста „старе даме“ после само 10 минута зарадио црвени картон. Најпре је зарадио прву јавну опомену у 51. минуту, да би у 56. закаснио и неспретно нагазио  Бадамосија и зарадио други жути картон. Раставац је након тога покушао новим променама да поврати свој тим, ушли су Урош Николић и Никола Чумић уместо Бараја и Немање Николића.

Ипак, уследио је приличан пад темпа, екипе су водиле борбу на средини терена без изразитих шанси, што је више одговарало домаћој екипи, која је чувала резултат.

Воша је успела да припрети у 79. минуту, Топић је шутирао са дистанце, али је лопта завршила преко гола. До краја није било прилика ни промене резултата, па је Војводина доживела први пораз ове сезоне.

Поделите са другима!

Go to Top