Воша спремна за Јавор

Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

У 12. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у недељу у 17 часова дочекују екипу Јавора на „Карађорђу“.

Тим поводом, у основној школи „Соња Маринковић“ на Грбавици, Воша је данас одржала конференцију за новинаре пред овај меч, на којој су се представницима медија, али и ученицима обратили шеф стручног штаба „старе даме“ Милан Раставац и фудбалери Урош Кабић и Ранко Пушкић, уједно бивши ученици ове школе.

Према речима тренера Милана Раставца, Воша спремно и са великим мотивом дочекује утакмицу против Јавора.

– Ова утакмица нам је битна из много разлога, а оно што желимо је да наши навијачи после овог меча буду радосни. Знамо да то неће бити лако, јер испред себе имамо екипу Јавора, која је показала да уме да буде опасна, посебно из контранапада, али ћемо се потрудити да то онемогућимо и да их угрозимо што више. Осим Милетића, који паузира због картона, сви остали су у конкуренцији за састав за овај меч. Уз подршку навијача, верујем да ћемо освојити нова три бода – изјавио је Раставац.

Урош Кабић се сложио са тренером Миланом Раставцем да је Јавор незгодан ривал, али да се Воша пита када игра на свом терену.

– Сматрам да смо имали довољно времена да се припремимо за овај меч, након пораза од Чукаричког. Имамо велика очекивања, као и увек, посебно када играмо на нашем терену и пред нашим навијачима. Јавор је веома добра екипа која може да припрети из контра напада, али верујемо да ако покажемо како умемо и покажемо свој квалитет, резултат се неће доводити у питање – рекао је Кабић.

Голман Војводине Ранко Пушкић додао је ће његова екипа као и увек ићи на три бода.

– Очекивања пред меч са Јавором су као и увек – да освојимо три бода. Војводина је клуб са богатом традицијом, и ко год да се налази преко пута, ми идемо на победу, па ће тако бити и сада – рекао је Пушкић.

Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.

Улаз на источну трибину биће бесплатан за све дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал итд).

Поделите са другима!

Go to Top