Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Спектакл на стадиону ,,Карађорђе” за публику приредиће фудбалери Младости ГАТ и Црвене звезде. Лопта ће се поново закотрљати после двонедељне и више него успешне репрезентавне паузе. Бистричани позивају публику и желе да се испрсе пред фаворизованим београдским црвено-белима.

-Иза нас су две недеље жестоког рада. Играчи су безусловно испуњавали све задатке које је шеф Љубомир Ристовски наметнуо у овој репрезентативној паузи. Пред нама је велики изазов, у госте нам долази најтрофејнији клуб и актуелни шампион – Црвена звезда. Обећавам да ћемо сви дати максимум, а за шта ће то бити довољно видећемо у недељу. Искористио бих прилику да позовем све наше навијаче, љубитеље и симпатизере клуба да дођу у што већем броју да нас подрже, а надам се да ћемо им се одужити на неки начин – рекао је Миљан Филиповић, тренер у стручном штабу.

-Очекује нас историјска утакмица. Поштујемо Црвену звезду. Нисмо без шанси, тренирали смо напорно, спремни смо за дуел и даћемо све од себе да остваримо повољан резултат – истакао је голгетер Милан Видаков.

Меч са екипом Црвене звезде игра се у недељу од 17 часова на стадиону ,,Карађорђе”.

ФОТО: Младост ГАТ