Време читања: < 1 минут

ДУНАВ (СТАРИ БАНОВЦИ) БЕЗ ТРЕНЕРА

Мирослав Мита Горданић је завршио мисију у Дунаву из Старих Бановаца. Зимус је преузео кормило ”аласа” у готово безизлазној ситуацији, када су били закуцани на дну војвођанског ”Југа”, успевши да брод усидри у мирној луци. У досадашњем делу трке, после две победе, четири ремија и два пораза, некадашњи српсколигаш се позиционира око златне средине.
-Многи су ми говорили да се упуштам у немогућу мисију, када сам зимус преузео Дунав, али не могу против свог карактера. Навикао сам са идем тежим путем, тада су и плодови успеха слађи. Иза мене је леп период у Старим Бановцима, проширио сам лепезу тренерског искуства – каже Мирослав Горданић.
Дунав је под његовим вођством играо чврсто и дисциплиновано. Рачунајући и пролећни део прошлог првенства, од укупно 11 победа, чак седам је извојевано идентичним резултатом – 1:0.
-Имао сам сјајну комуникацију са играчима, а како и не бих, јер сам кумовао доласку већине. Ни током досадашњег дела трке резултати нису били слаби, нити је учинак разлог растанка. Имам своје принципе рада, које не желим да мењам, па сам одлучио да се повучем – рекао је Мирослав Горданић.
М. Менићанин